Hotel

Alle kamers/appartementen van De Lara zijn voorzien van airconditioning, een badkamer met een douche en een zithoek met satelliet-tv. Gasten kunnen boodschappen doen in de nabijgelegen supermarkt, op 50 m afstand, en hun maaltijden bereiden in hun eigen keuken of kitchenette.

Het eigen restaurant serveert regionale en internationale gerechten. Er zijn ook diverse restaurants, bars en nachtclubs langs het strand en elders in de stad.

De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 100 m van het gebouw. Vanaf hier zijn Ulcinj en de historische stad Bar makkelijk bereikbaar, beide op 12 km afstand. De natuurlijke wonderen van het Meer van Skadar en de rivier Ada Bojana zijn ook zeker een bezoek waard.

Omgeving

De stad Bar is een havenstad, vlakbij andere toeristische trekpleisters als Sutomore en Buljarica beach. Het oude stadsgedeelte, Stari Bar, telt tal van historische en culturele bezienswaardigheden. Het ligt 5 km landinwaarts vanaf Bar. Tot de trekpleisters behoren o.a. de Turkse hammam, de moskee, het 17e-eeuwe aquaduct en de orthodoxe kerkjes. 

Vele toeristen brengen ook een bezoek aan “de oudste boom van Europa”, een meer dan 2000-jaar oude olijfboom met een omtrek van ca. 10 meter. Bar is verder ook bekend voor de lokale olijfolie, geproduceerd door Barska Zutica.

Tenslotte hoort een deel van het prachtige Skadarmeer tot de gemeente Bar. Via de nieuwe Sozina toltunnel bent u zeer snel aan de oevers van het meer. Ideaal om te wandelen, fietsen, joggen of zwemmen.

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)
 

Alvast bedankt!