Appartement

Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en bieden een kabel-tv en uitzicht op de zee. De studio’s en appartementen beschikken over een keuken of een kitchenette.

Restaurants waar lokale en mediterrane gerechten worden geserveerd, vindt u 200 meter van het Panorama. De oude binnenstad ligt 1,5 km verderop.

Autoverhuur en taxidiensten zijn beschikbaar tegen een toeslag.

U kunt genieten van excursies per boot naar het eiland Sveti Nikola, het eiland Sveti Stefan of het Jaz-strand. Een bushalte ligt 1 km verderop. De luchthaven Tivat ligt op 17 km van Panorama Apartments.

Omgeving

Budva is 1 van de meest mondaine steden aan de Montenegrijnse kust. De autovrije stadskern is omringd door een prachtige middeleeuwse stadsmuur, gebouwd door de Venetianen.

Binnen de stadspoorten is er een ruim aanbod van pittoreske straatjes, mooie bouwwerken en gezellige terrasjes. De rivièra van Budva omvat wijde baaien en prachtige zandstranden, omgeven door subtropische vegetatie. De 2 bekendste stranden zijn het Morgenstrand en het mooie Slovenska plaza, dat zich uitstrekt over een lengte van 1.5 km.

Nabij de oude stad ligt het (schier)eiland Sveti Nikola dat met zijn kristalheldere stranden tot de populairste badplaatsen van de Balkan behoort. De lokale bevolking noemt dit strand Havaje, wat zoveel betekent als Hawaii.

Ook het vertier staat in Budva hoog aangeschreven: langst de terrasjes op de promenade beweegt zich gedurende de dag een geanimeerde stroom van vakantiegangers. De gezellige restaurants, trendy bars en hippe clubs vindt u op de Slovenska Obala!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!