Hotel

Hotel Astoria ligt op een charmante, unieke locatie aan de hoofdstraat van het oude centrum van Budva en beschikt over een privéstrand. Het middeleeuwse gebouw waarin het hotel is gevestigd heeft een moderne inrichting met zachte tinten, waardoor een prettige en uitnodigende sfeer is gecreëerd.

De verschillende suites en tweepersoonskamers in het Hotel Astoria zijn allemaal zeer luxe uitgerust. Ze zijn eigentijds ingericht met een vleugje moderniteit.

Tegen een toeslag en op verzoek is er vervoer van en naar het hotel beschikbaar. Ligbedden en parasols op het privéstrand zijn tijdens het zomerseizoen beschikbaar, tegen een toeslag.

Budva Old Town is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het nachtleven, ontspanning en ambiance.

Omgeving

Budva is 1 van de meest mondaine steden aan de Montenegrijnse kust. De autovrije stadskern is omringd door een prachtige middeleeuwse stadsmuur, gebouwd door de Venetianen.

Binnen de stadspoorten is er een ruim aanbod van pittoreske straatjes, mooie bouwwerken en gezellige terrasjes. De rivièra van Budva omvat wijde baaien en prachtige zandstranden, omgeven door subtropische vegetatie. De 2 bekendste stranden zijn het Morgenstrand en het mooie Slovenska plaza, dat zich uitstrekt over een lengte van 1.5 km.

Nabij de oude stad ligt het (schier)eiland Sveti Nikola dat met zijn kristalheldere stranden tot de populairste badplaatsen van de Balkan behoort. De lokale bevolking noemt dit strand Havaje, wat zoveel betekent als Hawaii.

Ook het vertier staat in Budva hoog aangeschreven: langst de terrasjes op de promenade beweegt zich gedurende de dag een geanimeerde stroom van vakantiegangers. De gezellige restaurants, trendy bars en hippe clubs vindt u op de Slovenska Obala!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!