Hotel

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera is hét leading resort bij uitstek in gans Kroatië. eersteklas accommodaties en een superieure inrichting, gecombineerd met een uitstekende service maken van het Iadera hotel een droombestemming.

Alle 160 kamers zijn uitgerust met airco, minibar, safe, balkon en satelliettv. Verder biedt het Iadera hotel een mooie wellness, enkele leuke
zwembaden, tal van sportfaciliteiten en uitstekende restaurants.

Ook kinderen kunnen zich hier bovendien naar hartenlust uitleven. Deze accommodatie is niet de goedkoopste in ons aanbod, maar u krijgt absoluut waar voor uw geld!

 De loungebar Sotto Voce is een ideale plek voor een praatje met een van de andere gasten. U vindt er een lounge met een open haard, een sigarenlounge en een terras. Alle bars en restaurants van het Falkensteiner Hotel & Spa Iadera bieden een breed scala aan culinaire hoogstandjes.

De luchthaven van Zadar bevindt zich 23 km verderop.

Omgeving

Dalmatië vormt het grootste deel van de Adriatische kust. Met de veelzijdigheid aan cultuurhistorische monumenten, UNESCO-steden, natuurparken en kleine eilandjes biedt deze regio voor elk wat wils. Om u een duidelijk overzicht te geven, splitsen wij Dalmatie op in 3 deelgebieden: Noord (regio Zadar), Midden (regio Split) en Zuid (regio Dubrovnik)

Zadar… onze absolute favoriet in Kroatië. Een must-see. Zadar is het historisch, cultureel, economisch en toeristisch hart van Noord-Dalmatië. Een bezoekje aan het oude stadscentrum volstaat om dit plekje nooit meer te vergeten. Of je nu geniet op een terrasje, flaneert door de winkelstraten, de monumenten bekijkt of aan de prachtige muzikale trappen de zonsondergang bewondert… Zadar raakt je!

Vanuit Charleroi en Rotterdam kan u in het hoogseizoen (bijna) dagelijks op Zadar vliegen: na een rechtstreekse vlucht van ca. 1h45 ben je reeds ter plaatse.

Het Falkensteiner Iadera Resort is een absolute topaccommodatie in deze regio!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)
 

Alvast bedankt!