Hotel

Elke kamer is uitgerust met airconditioning en een flatscreen-tv. Een aantal kamers bieden zeezicht, anderen hebben dan weer zicht op het zwembad of de tuin. De kamers hebben een eigen badkamer met een bidet, een douche, slippers en gratis toiletartikelen.

U kunt genieten van de ligstoelen in de schaduw van de parasols op het strand. Er is ook een zoutwaterzwembad en een kinderzwembad bij de accommodatie.

De haven van Durrës ligt op een afstand van 17 km en de luchthaven van Tirana ligt op 43 km afstand.

Omgeving

Durres is ooit nog de hoofdstad van Albanië geweest. Vandaag de dag is het een vooraanstaande havenstad met een indrukwekkende geschiedenis. Getuige hiervan zijn het Romeinse amfitheater, het Byzantijnse forum en het archeologisch museum.

De kilometerslange stranden ten zuiden van Durres bezorgen deze Albanese stad echter de grootste faam. Het is waarschijnlijk de populairste badplaats van het land. U vindt er bijgevolg tal van hotels, restaurants, bars en enkele leuke clubs.

Een leuke plek voor wie van afwisseling houdt!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!