Villa

De villa bestaat uit 4 aparte slaapkamers, 3 badkamers en een woonkamer.

Villa Paula beschikt over een barbecue en een terras.

De villa ligt op 1,6 km van het strand van Preluk en op 2,7 km van het busstation van Opatija. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rijeka, op 40 km van de accommodatie.

Omgeving

Met een enorme diversiteit aan natuurpracht weet de Kvarner Regio de meest kritische toerist te bekoren. De regio strekt zich uit van de Rijeka Riviera tot Karlobag en kent 3 deelgebieden. Vooreerst is er Primorje met de vooraanstaande badplaats Opatija. Vervolgens liggen er voor de kust van de Kvarner enkele prachtige eilanden: Krk, Cres, Losinj, Pag of Rab zijn stuk voor stuk pareltjes. Hierover vindt u echter meer onder de rubriek “eilanden”. Tenslotte is er het economische hart van de regio: de stad Rijeka. Hoewel er tal van winkels en horecagelegenheden zijn en de zee nooit veraf is, wordt Rijeka als zeer industrieel ervaren. De meeste toeristen mijden deze stad liever, bijgevolg bieden wij hier ook geen accomodaties aan.

Opatija ligt net ten oosten van Istrië en wordt de parel van de Kvarnergolf genoemd. Met zijn lange promenade en vele gebouwen in neoklassieke- en barokstijl is Opatija een streling voor het oog. De vele parken en hotels herinneren aan het mondaine publiek dat hier in de jaren 1800 reeds vertoefde. Bezoek Opatija en treedt in de voetsporen van koningen, keizers en groothertogen. Verder biedt Opatija een leuke waaier aan stranden, cafés, bars, restaurants, winkels en clubs. U verveelt zich hier nooit!

Villa Paula is de ideale gezinsvilla en verleent zich voor een  comfortabel verblijf tot 8 personen. U bevindt zich op slechts 2,5 km van het bruisende Opatija. Vanaf België bedraagt de afstand gemiddeld 1300 km. Wanneer u een tussenstop maakt in ons hotel te Oostenrijk (zie rubriek “hotels Oostenrijk”), rijdt u op anderhalve dag naar dit topverblijf. U kan tevens opteren om te vliegen op Rijeka of Pula.

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!