Hotel

Elke suite in het Sun House Banovci heeft een groot balkon of een terras. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en hebben een grote badkamer en een flatscreentelevisie. Elke dag krijgt u vers fruit op uw kamer en er is gratis WiFi beschikbaar.

Er is een biosauna, een Finse sauna, een ontspanningsruimte en een jacuzzi in de openlucht. De sauna en spatuin biedt diverse wellnessprogramma’s en massages.

U kunt ook genieten van lokale wijnen in de wijnbar van het Sun House. Binnen een straal van 10 km zijn diverse restaurants zijn te vinden.

De rivier de Mura ligt op 1 km afstand en daar kunt u ook raften.

Omgeving

Maribor is -na Ljubljana- de tweede stad van Slovenië. Hoewel ze naar -Belgische maatstaven- niet erg groot is, heeft de stad en tevens de omliggende regio veel te bieden.

Eigenlijk behoorde Maribor eeuwenlang tot Oostenrijk en de Habsburgse Monarchie. De burcht waarnaar de stad genoemd is, ging in 1784 helaas verloren ten gevolge van Turkse belegeringen. Tot 1918 bleef de stad Oostenrijks. Na de eerste wereldoorlog werd Maribor bij het toenmalige Joegoslavië gevoegd.

In 2012 werd de stad aan de Drava-rivier verkozen tot de culturele hoofdstad van Slovenië. Zeer terecht want de stad heeft een uitgebreid aanbod aan cultuurhistorische bezienswaardigheden.

Maribor is tevens een échte wijnstad… Zo ligt vrijwel het ganse centrum van de stad boven de grootste wijnkelder van Zuidoost-Europa, groeit de oudste wijnstok van de wereld tegen een huis in de stad en wordt de stad omringd door wijnheuvels. Zodra u het centrum verlaat beginnen de wijngaarden, dewelke u wandelend of fietsend kan ontdekken.

Tevens bevindt er zich nabij Maribor ook een leuk wintersportcentrum, genaamd Pohorje, waar u in de wintermaanden kan langlaufen, skiën, sleeën, etc.

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!