Hotel

Alle kamers zijn uitgerust met een minibar en een eigen badkamer met badjassen, slippers en gratis toiletartikelen. U kunt zich ontspannen in de bar met terras. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het hotel. Tijdens het hoogseizoen kunt u genieten van massages op het strand.

Hotel Apollon ligt op 700 meter van het belangrijkste plein van de stad en op ongeveer 1 km van de veerhaven en het centrale busstation.

Het Kasteel Lekursi, met prachtig uitzicht over Sarandë, ligt 5 km verderop. Het eiland Ksamil bevindt zich op ongeveer 15 km afstand, en het eiland Corfu is in 1 uur met de veerboot te bereiken. De oude stad Butrint, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, en het Nationaal Park bij deze stad liggen op een afstand van 30 km.

Omgeving

Sarande situeert zich in het zuiden van Albanië, aan de Ionische zee en op korte afstand van Griekenland. Zo ligt het Griekse eiland Corfu op slechts 15 km afstand. Ook Butrint, UNESCO-werelderfgoed, bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid.

De regio heeft een kustlijn met een lengte van ruim 240 kilometer, waarvan slechts een klein deel tot de Adriatische Zee behoort. De omgeving is groen en bergachtig, wat unieke panoramische vergezichten oplevert. Reken hierbij de nationale parken Butrint, Llogare en Karabun-Sazan en u begrijpt dat de regio heel wat te bieden heeft.

Sarande ligt tussen heuvels, dewelke afdalen naar de kust. Bovendien zijn er meer dan 290 zonnige dagen per jaar, met juli en augustus als absoluut hoogtepunt. Hoewel Sarande een levendige stad is met tal van winkels, hotels, langgerekte zand- en kiezelstranden, toffe bars, enzovoort, zijn de bezoekers voornamelijk Albanezen. Er zijn elke dag veerbootverbindingen naar het Griekse eiland Corfu, waardoor de stad  steeds meer dagjesmensen aantrekt en het internationale toerisme stilaan groeit.

Sarande is een absolute aanrader voor wie een leuke vakantie wil beleven!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)