Hotel

Alle kamers zijn voorzien van een kledingkast. Hotel Butrinti & SPA. Elke kamer is uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv.

U kunt bij de accommodatie genieten van een continentaal ontbijt.

Gasten van Hotel Butrinti & SPA hebben toegang tot het eigen wellnesscentrum met een hot tub en een sauna.

Het hotel ligt op 500 m van het strand van Maestral en op 1 km van het hoofdstrand van Sarande.

Omgeving

Sarande situeert zich in het zuiden van Albanië, aan de Ionische zee en op korte afstand van Griekenland. Zo ligt het Griekse eiland Corfu op slechts 15 km afstand. Ook Butrint, UNESCO-werelderfgoed, bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid.

De regio heeft een kustlijn met een lengte van ruim 240 kilometer, waarvan slechts een klein deel tot de Adriatische Zee behoort. De omgeving is groen en bergachtig, wat unieke panoramische vergezichten oplevert. Reken hierbij de nationale parken Butrint, Llogare en Karabun-Sazan en u begrijpt dat de regio heel wat te bieden heeft.

Sarande ligt tussen heuvels, dewelke afdalen naar de kust. Bovendien zijn er meer dan 290 zonnige dagen per jaar, met juli en augustus als absoluut hoogtepunt. Hoewel Sarande een levendige stad is met tal van winkels, hotels, langgerekte zand- en kiezelstranden, toffe bars, enzovoort, zijn de bezoekers voornamelijk Albanezen. Er zijn elke dag veerbootverbindingen naar het Griekse eiland Corfu, waardoor de stad  steeds meer dagjesmensen aantrekt en het internationale toerisme stilaan groeit.

Sarande is een absolute aanrader voor wie een leuke vakantie wil beleven!

Wij bezorgen u graag een offerte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@croatiaexperience.be en u ontvangt uw offerte binnen de 4 uur!

Graag vermelding van:
– exacte periode (van… tot…)
– aantal volwassenen, aantal kinderen (met vermelding van leeftijd)
– gewenste formule (kamer met ontbijt, halfpension, volpension, all-in*)
– transport (eigen vervoer, vliegtuig met transfer of huurauto)

Alvast bedankt!