Avontuurlijke cruises in Kroatië

De kust van Kroatië is bezaaid met idyllische eilanden om met een luxe cruise te verkennen. Historische plaatsen en steden, samen met het middellandse weer, zorgen voor een perfecte reis.

De Dalmatische kust in Kroatië is uitgegroeid tot een populair, leuker en minder druk alternatief voor de Middellandse Zeekust. Een Kroatische cruise aan boord van een klein luxe jacht is een van de beste manieren om het prachtige en avontuurlijke gebied te verkennen. In Kroatië vind je UNESCO werelderfgoed plaatsen en kan je zwemmen op afgelegen stranden, onbewoonde eilanden verkennen en wandelen in straten omringd met charmante cafés en Venetiaanse architectuur.

Luxe cruises aan de Kroatische kust zullen je tonen waarom deze regio de nieuwste Europese toeristische hotspot is geworden. Kroatische zeilcruises omvatten stad rondleidingen naar de locaties van UNESCO World Heritage, bezoeken kleine eilanden en vissersdorpen, en geven je veel tijd om te ontspannen op het strand en om te zwemmen door kristalheldere wateren. De meeste Adriatische cruises zullen een of meer van de onderstaande hoogtepunten bevatten.

Zoekt u een kleinschalig cruiseship met een gedienstelijke crew, luxueuze kajuiten en toffe bestemmingen doorheen Kroatië? De "Adriatic Explorer" neemt u gedurende 8 dagen mee op een wondermooie ontdekkingsruis van Zuid naar Noord.

Zoekt u een kleinschalig cruiseship met een gedienstelijke crew, luxueuze kajuiten en toffe bestemmingen doorheen Kroatië? De "Adriatic Explorer" neemt u gedurende 8 dagen mee op een wondermooie ontdekkingsruis van Zuid naar Noord.

Zoekt u een kleinschalige cruise met een vriendelijke crew, mooie accommodaties en unieke bestemmingen in Dalmatië? Combineert u natuurpracht en gastronomie graag met welverdiende rust? Geniet dan zorgeloos gedurende deze 8 daagse cruise "Dalmatian Paradise".

De Gay Cruise is uniek in zijn categorie. Met jaarlijks 1 afvaart langsheen de schitterende Dalmatische kust is deze 7-daagse rondreis een absolute must do. Aan boord van 1 van onze deluxe superior schepen zorgt de crew dat u een onvergetelijke vakantie beleeft!

De Kvarner Bay of Islands is een betaalbare cruise, aan boord van onze premium deluxe of premium schepen. Beide types zijn kleiner dan de deluxe superior of deluxe vloot. Vergelijk het een beetje met verblijven in een 4- of 5-sterrenhotel. Prijs/kwaliteit is deze cruise zeker een aanrader!

Beleef een unieke cruise aan boord van ons Deluxe schip MV Admiral. Vaar met Adria Experience mee van Opatija naar Split en geniet van de schitterende Adriatische kustlijn en de eilanden. Dagelijks bieden we u een live set met 1 van onze DJ's aan. 

Ideaal voor wie het genot van onze cruises wil combineren met onvergetelijke feestjes!

Zoekt u een kleinschalige cruise met een vriendelijke crew, mooie accommodaties en unieke bestemmingen in de Kvarner regio? Bezoekt u alsook graag enkele schitterende eilanden? Geniet dan zorgeloos gedurende deze 8 daagse cruise "Best Kept Secrets Kvarner"