Over Ons

ONS BEREIKEN?

Croatia Experience / Adria Experience

place Brdo 16A, ICICI, Kroatië

call +32 492 40 63 06

email info@croatiaexperience.be

Adria/Croatia Experience werd in september 2016 opgericht te België. Na een lange carrière in de maritieme sector vond ik, Vitas Declerck, de tijd rijp om een nieuwe weg in te slaan. Intussen maakte ik met mijn Kroatische echtgenote tal van rondreizen doorheen Kroatië. Aanvankelijk stond ik erg sceptisch tegenover de ganse Balkan regio… Spanje, Frankrijk en Italië waren landen dewelke ik doorgaans bezocht.

Liefde op het eerste gezicht… een andere omschrijving is er niet. Na mijn eerste bezoek aan de Balkan werd ik op slag verliefd. Over de jaren heen bezochten we dan telkens ook een andere regio tot Kroatië, Slovenië, Montenegro en Albanië voor ons weinig of geen geheimen meer kenden.

Geïnspireerd door de vele positieve reacties m.b.t. onze reisverslagen enerzijds en de drang om zelfstandig te ondernemen anderzijds, besloot ik om mijn passie voor Kroatië, alsook de buurlanden te delen en mensen met raad en daad bij te staan in het plannen, organiseren en beleven van hun droomreis.

In samenwerking met mijn agenten: Uniline D.O.O., Katarina Line, Europcar en Balkan Insight, heb ik voor u een uniek aanbod uitgewerkt. U kan bij ons terecht voor autovakanties (op maat), fly & drive formules (op maat), city trips, evenementen, cruises of gewoon een luilekkervakantie in een mooi hotel, een leuke villa, een tof appartement of een luxe bungalow.

Om een hoogstaande kwaliteit te verzekeren, werden alle accommodaties door zowel mijn desbetreffende agent als mezelf bezocht. Kwaliteit primeert immers boven kwantiteit!

Teneinde de belangen van onze klanten in de Balkan nog beter te vertegenwoordigen, verhuisde Croatia Experience in mei 2019 van België naar Kroatië. De firma werd onderdeel van Adria Experience, wat naast Croatia Experience ook Slovenia Experience, Montenegro Experience en Albania Experience omvat.

vitas

Vitas Declerck

Bedrijfsleider & Oprichter

Miri

Mirjana Filjak

Administratie / Fotografie / Luchthavenvervoer