DE FIJNSTE SELECTIE AAN VAKANTIEHUIZEN

In samenwerking met onze lokale agent Uniline maakten wij een selectie van de beste vakantiehuizen in Slovenië. Alle accommodaties op onze website werden door ons persoonlijk bezocht, teneinde u een zorgeloze vakantie te garanderen.

Adria Experience werkt samen met tal van vooraanstaande hotelketens en garandeert scherpe prijzen, alsook een ijzersterkte service vóór, tijdens en ook na uw reis. Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal!

Bohinj – Chalet Zlatorog

Ukanc 85, Ukanc, 4265 Bohinj, Slovenië

Vakantiehuis Zlatorog ligt pal naast de rivier Bohinjka Sava in Bohinjsko Jezero. Het biedt een verblijf voor 1-4 personen in een ruim houten huis dat moderne elementen combineert met een natuurlijke ambiance.
Gratis WiFi is ook beschikbaar.

Bohinj – Holiday house Korošec Andrej

187 Stara Fužina, Stara Fuzina, 4265 Bohinj, Slovenië

Holiday Home Korošec Andrej ligt in Stara Fužina in het nationale park Triglav, op 1 km van het meer van Bohinj en op 6 km van het skicentrum Vogel. De accommodatie heeft een terras en een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast. Het heeft een eigen badkamer met een douche of douche.